Λάμπρος Φισφής: Ένας Κωμικός με Ταλέντο και Ειλικρίνεια

Ο κόσμος του stand-up comedy στην Ελλάδα έχει βρει έναν άξιο εκπρόσωπο στο πρόσωπο του Λάμπρου Φισφή. Με μια καριέρα που ξεκίνησε πριν από περίπου 15 χρόνια, ο Φισφής έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη του κοινού με τον μοναδικό του χιούμορ και την ευφάνταστη προσέγγιση του στα καθημερινά γεγονότα.

Η επαγγελματική του πορεία ως κωμικός ξεκίνησε με την εκπομπή “Κάψε το Σενάριο” στο MEGA, όπου ο Φισφής δεν απέφυγε το να δείξει την ευστροφία του και το ταλέντο του στο χώρο της υποκριτικής. Η πρώτη του  solo παράσταση ήρθε με το “Να Ένας Σοφός”, μια παράσταση που τον έφερε κοντά στο κοινό με τον δικό του, μοναδικό τρόπο.

Ακολούθησαν το επιτυχημένο “Δες το Θετικό” και το “Να το Φως”, καθιερώνοντας τον ως έναν από τους κορυφαίους stand-up κωμικούς στη χώρα. Η δραστηριότητά του δεν περιορίζεται μόνο στις παραστάσεις, καθώς συνδυάζοντας το χιούμορ του με τη αμεσότητά του και την θεατρικότητά του παρουσιάζει τηλεοπτικές εκπομπές, όπως το “Big Talk” και το “Small Talk” στο YouTube, καθώς και το “Βραδινές Ιστορίες” στην COSMOTE TV, Dancing with the Stars – STAR, OI 100 – STAR.

Ένα ενδιαφέρον στοιχείο της πορείας του Φισφή είναι η προσφορά του στον χώρο της κωμωδίας, καθώς είναι ιδρυτής και καλλιτεχνικός διευθυντής του “Athens Comedy Festival”, του μεγαλύτερου φεστιβάλ κωμωδίας στην Ελλάδα.

Tεράστια επιτυχία έκανε και η best of παράστασή του «Αυτά Είναι» με δύο sold out παραστάσεις στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου και το Christmas Theater σε 10.000 άτομα συνολικά, αποτελώντας τη μεγαλύτερη stand up comedy παράσταση που έχει γίνει μέχρι σήμερα στην Ελλάδα.

Ο Λάμπρος Φισφής επιστρέφει με μια νέα παράσταση που υπόσχεται γέλιο και σκέψη, με τίτλο “Στα Μπετά”. Προκαλώντας το κοινό με την ευφάνταστη και ευαίσθητη προσέγγισή του, ο Φισφής αναλαμβάνει να παρουσιάσει ένα μοναδικό υλικό, ακόμα σε φάση δημιουργίας, όπου το κοινό θα έχει τον ρόλο της κριτικής επιτροπής. Με θέματα όπως γάμοι σε παρεκκλήσια, περίεργα ονόματα παιδιών, στάδια καυγάδων σε μία σχέση, τα λάθη του γυμναστηρίου και πολλά άλλα, ο κωμικός υπόσχεται μια βραδιά γεμάτη γέλιο και ανατροπές. Με το χαρακτηριστικό του ύφος, ο Λάμπρος Φισφής επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά τη θέση του ως ένας από τους πιο δημοφιλείς κωμικούς της γενιάς του.