Ο Λάμπρος Φισφής έρχεται τη Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου στο Christmas Theater με τη work in progress παράστασή του «Στα Μπετά».

Ο Λάμπρος Φισφής επανέρχεται δυναμικά στη σκηνή του Christmas Theater με την ανατρεπτική του παράσταση “Στα Μπετά”, υποσχόμενος μια βραδιά γεμάτη με αυθορμητισμό, γέλιο, και ανατροπές. Ο κωμικός, με περίπου 15 χρόνια στην ενεργό δράση και με επιτυχημένες stand-up comedy εμφανίσεις στο ενεργητικό του, φέρνει νέο υλικό που βρίσκεται ακόμα σε φάση δημιουργίας.

Η παράσταση “Στα Μπετά” υπόσχεται να μας καθηλώσει με ένα μοναδικό θέαμα, όπου το κοινό δεν είναι απλώς θεατής, αλλά και κριτική επιτροπή. Ο Λάμπρος Φισφής προσκαλεί τους θεατές να συμμετάσχουν ενεργά στη διαμόρφωση της παράστασης, αφήνοντάς τους τον ρόλο του κριτή για το τι είναι αστείο και ποια θέματα θα περάσουν στο “τελικό κόψιμο”.

Τα καινούργια κείμενα καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, από τους γάμους σε παρεκκλήσια και τα περίεργα ονόματα παιδιών, τις μπόμπες που πίναμε στα 90s, τις επιστημονικές έρευνες που δοξάζουν τον Έλληνα, μέχρι τα λάθη του γυμναστηρίου και την υποβάθμιση ζωής του κάμπινγκ. Με το χαρακτηριστικό του ύφος, ο Λάμπρος Φισφής υπόσχεται να μας χαρίσει μια πρωτόγνωρη εμπειρία, όπου το γέλιο συναντά τη διασκέδαση και τη δημιουργική αλληλεπίδραση με το κοινό.

Η περιγραφή του υλικού είναι προκλητική, αλλά η απόλαυση της παράστασης εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς. Ετοιμαστείτε να ενθουσιαστείτε, να γελάσετε μέχρι δακρύων και να ζήσετε μια βραδιά που θα συζητηθεί για καιρό!

Ο Λάμπρος Φισφής έρχεται τη Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου στο Christmas Theater με τη work in progress παράστασή του «Στα Μπετά».